Winkelwagen

€ 0,00
0

Pioneer TS-E131Ci

Pioneer TS-E131Ci

Click on above image to view full picture

Meer afbeeldingen

 • Pioneer TS-E131Ci
 • Pioneer TS-E131Ci

Availability: In voorraad

Onze prijs:

€ 199,00
OF

Uitleg over InstallCard

Wij beantwoorden uw offerte aanvraag binnen de 24 uren en wordt na acceptatie van de offerte een voorschot gevraagd ter bevestiging van de afspraak. De offerte bevat het gekozen product, met eventuele rand accessoires, montage en al dan niet verplaatsing. De offerte wordt gemaakt op basis van de voertuig gegevens, verkregen van de klant

 • Bestel
 • Betaal
 • Laat inbouwen
 • Algemeen
 • Specificaties
 • Garantie & Retournering
 • Realisatie

Verlies jezelf in een klankbeeld van de zuiverste soort.

Ontdek onze nieuwe e-Motion-reeks

De luidsprekers van onze e-Motion-reeks leveren een soepele toonbalans over meerdere octaven en een perfecte frequentieproductie. Ze reproduceren perfect alle tonen (lage en hoge tonen maar ook middentonen), ongeacht hoe hard het volume staat.

TS-E131CI
Waardeer het geluid in je auto op met de TS-E131CI. Dat is een 2-weg luidsprekersysteem van 13 cm met een nominaal vermogen tot 40 Watt en een maximaal uitgangsvermogen van 180 Watt. Andere features zijn:Twaron®-aramidekegel

De aramidekegel van de luidspreker werd vervaardigd uit Twaronstof voor optimale prestaties en een fenomenaal geluid. Het gaas is verhard en zo gevormd dat er een robuuste en duurzame kegel ontstaat. Dat zorgt, samen met de elastische polymere behuizing, voor een sterkere demping met een snellere respons, waardoor je een meer uitgesproken stemgeluid en een diepere bas krijgt.Open en vloeiend geluid

Deze luidsprekers leveren een echt podiumklankbeeld en vloeiende overgangen, waardoor je het gevoel krijgt dat je een liveconcert bijwoont. Je muziek klinkt veel beter, dankzij de indruk van hoogte, breedte en diepte die gecreëerd wordt. Het geluid van de instrumenten en het stemgeluid worden bovendien aangepast aan de plaats die ze op een denkbeeldig podium zouden innemen.Nauwkeurige midrange

De vorm en de grootte van de tweeterkamer en de demper werden speciaal ontworpen voor een lagere frequentierespons. Daardoor krijg je een nauwkeuriger midrangefrequentiegeluid en vindt er een vlottere overgang plaats tussen de midden- en hoge frequenties.

Specificaties

Close allOpen all

Kenmerken

 • Maximum vermogen                                        180 Watt

 • Nominaal ingangsvermogen                            35 Watt

 • Impedantie                                                       4 Ω

 • Frequentiekarakteristiek                                  37 - 44.000 Hz

 • Laagste resonantiefrequentie (Hz)                  88 Hz

 • Cross-overfrequentie                                      4600 - 4800 Hz

 • Gevoeligheid (1W/1m)                                    88 dB

 • Grootte subwoofer (cm)                                  13 cm

 • Materiaal subwoofer                                       Twaron Fiber Cone

 • Grootte tweeter                                               23 mm

 • Materiaal tweeter                                            Tetoron

 • Stemspoeltype                                                Koper

 • Stemspoel                                                      Glas Imide

 • Magneten

  Woofer:                                                           ferriet
  Tweeter:                                                         neodymium

 • Gewicht                                                          1,01 kg

 • Zekeringsopening                                          42 mm

 • Montagediepte                                               13 mm

Retour recht : 

 1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.
 2. Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Bij levering van diensten:
 3. Bij levering van diensten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen, ingaande op de dag van het aangaan der overeenkomst.
 4. Om gebruik te maken van zijn herroepingsrecht, zal de consument zich richten naar de door de ondernemer bij het aanbod en/of uiterlijk bij de levering ter zake verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Garantie : 

United Carshops biedt 2 jaar garantie op de aangeboden producten, tenzij anders vermeld. In geval van een retournering van een product onder garantie, dient steeds de aankoopfactuur te worden meegezonden naar United Carshops. De kosten voor de retournering worden gedragen door de klant. Bij ontvangst van het product wordt er eerstdaags gemeld door United Carshops in welke termijn het product kan worden hersteld en terug verzonden kan worden naar de klant. Indien de afgesproken termijn niet kan worden gerespecteerd door de fabrikant, zal United Carshops hierover de klant inlichten. 

 

Producten buiten garantie, zal er een bestek van herstelling worden opgemaakt en vooraf aan de klant worden gecommuniceerd. De klant dient zijn akkoord op het bestek schriftelijk aan United Carshops te bevestigen alvorens de herstelling kan gebeuren. 

Wij beantwoorden uw offerte aanvraag binnen de 24 uren en wordt na acceptatie van de offerte een voorschot gevraagd ter bevestiging van de afspraak. De offerte bevat het gekozen product, met eventuele rand accessoires, montage en al dan niet verplaatsing. De offerte wordt gemaakt op basis van de voertuig gegevens, verkregen van de klant

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.