Winkelwagen

€ 0,00
0

Mosconi Optimizing Cards

Mosconi Optimizing Cards

Click on above image to view full picture

Meer afbeeldingen

 • Mosconi Optimizing Cards in de versterker
 • Mosconi Optimizing Cards

Availability: In voorraad

Onze prijs:

€ 35,00
OF

Uitleg over InstallCard

Wij beantwoorden uw offerte aanvraag binnen de 24 uren en wordt na acceptatie van de offerte een voorschot gevraagd ter bevestiging van de afspraak. De offerte bevat het gekozen product, met eventuele rand accessoires, montage en al dan niet verplaatsing. De offerte wordt gemaakt op basis van de voertuig gegevens, verkregen van de klant

 • Bestel
 • Betaal
 • Laat inbouwen
 • Algemeen
 • Specificaties
 • Garantie & Retournering
 • Realisatie
 • U hoeft niets in te stellen
 • Geen technische kennis nodig
 • Geen meetapparatuur nodig
 • Véél goedkoper als een digitale signaalprocessor

Audio Upgrade - hoe werkt het? 

1. Tijdcorrectie

Als bestuurder zit u nooit in het midden van de auto, het geluid uit de linker speakers bereikt u oren dus eerder als het geluid uit de rechter speakers. De Optimising Card beschikt over een vaste tijdsvertraging voor het linker kanaal en compenseert daarmee het verschil in looptijd.

2. Balans

Behalve het verschil in looptijd is er ook een verschil in volume, doordat u dichter bij de ene speaker zit als bij de andere. Dit verschil in volume wordt door de Optimizing Card gecorigeerd!

3. Equalising

Elke auto heeft zijn eigen akoestische problemen waardoor kwalitatief goede speakers nooit optimaal klinken. De Optimizing Cards hebben een ingebouwde equaliser om deze probleemgebieden aan te pakken. Hiermee haalt u altijd het maximale resultaat uit uw luidsprekers!

Kan dit ook in mijn auto?

De Gladen Optimising Cards zijn op dit moment leverbaar voor de volgende auto's:

Audi A3 (8P)
Audi A4 (B7+B8)
Audi TT (8N)

BMW 1-serie, E81/E87 i.c.m. ONE 201 BMW
BMW 3-serie, E90/E91 i.c.m. ONE 201 BMW
BMW 5-serie, E60/E61 i.c.m. ONE 201 BMW

Ford Focus II

Mini R56

Mercedes C-Klasse W202
Mercedes C-Klasse W203

Opel Astra H
Opel Astra G

Peugeot 207
Peugeot 307

Porsche Boxster 987 (2-weg systemen)
Porsche Cayman (2-weg systemen)
Porsche Cayenne 955

Seat Leon 1P

Skoda Oktavia II

Volkswagen Polo 5 (6N)
Volkswagen Polo 7 (9N)
Volkswagen Polo 8 (6R)
Volkswagen Golf III
Volkswagen Golf IV
Volkswagen Golf V i.c.m. ONE 200 Golf 5
Volkswagen Golf VI

Retour recht : 

 1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.
 2. Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Bij levering van diensten:
 3. Bij levering van diensten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen, ingaande op de dag van het aangaan der overeenkomst.
 4. Om gebruik te maken van zijn herroepingsrecht, zal de consument zich richten naar de door de ondernemer bij het aanbod en/of uiterlijk bij de levering ter zake verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Garantie : 

United Carshops biedt 2 jaar garantie op de aangeboden producten, tenzij anders vermeld. In geval van een retournering van een product onder garantie, dient steeds de aankoopfactuur te worden meegezonden naar United Carshops. De kosten voor de retournering worden gedragen door de klant. Bij ontvangst van het product wordt er eerstdaags gemeld door United Carshops in welke termijn het product kan worden hersteld en terug verzonden kan worden naar de klant. Indien de afgesproken termijn niet kan worden gerespecteerd door de fabrikant, zal United Carshops hierover de klant inlichten. 

 

Producten buiten garantie, zal er een bestek van herstelling worden opgemaakt en vooraf aan de klant worden gecommuniceerd. De klant dient zijn akkoord op het bestek schriftelijk aan United Carshops te bevestigen alvorens de herstelling kan gebeuren. 

Wij beantwoorden uw offerte aanvraag binnen de 24 uren en wordt na acceptatie van de offerte een voorschot gevraagd ter bevestiging van de afspraak. De offerte bevat het gekozen product, met eventuele rand accessoires, montage en al dan niet verplaatsing. De offerte wordt gemaakt op basis van de voertuig gegevens, verkregen van de klant

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.